00

Prijavi me na profil
Novi korisnik? | Zaboravljena lozinka?

 • Jezik

Murad - Sensitive Skin Soothing Serum® (Serum "čaša vode")


 • opis proizvoda
 • ocena korisnika
 • profil kompanije
opis proizvoda
 • Opis::Serum "čaša vode". Serum je za sve tipove kože. Popunjava ispražnjene depoe vode u koži. Izuzetno brzo hidratiše kožu i čini je glatkom. Smanjuje vidljivost bora. Umiruje crvenilo kože.
  Sensitive Skin Soothing Serum®
  Serum „Čaša vode“ je ključ hidratacije. Dovoljno je nežan i za osetljivu kožu. Ne masti kožu. Obezbeđuje celodnevnu hidrtaciju, elastičnost, glatkoću i udobnost.

  Dodatne karakteristike i sastojci:

  Hijaluronska kiselina i glikolipidi obezbeđuju intenzivnu hidrataciju, umiruju kožu i redukuju crvenilo. Hijaluronska kiselina može vezati 1000 puta više vode od svoje zapremine
  Lecitin poboljšava barijernu funkciju kože
  Ekstrakti kamilice i arnike umiruju kožu i povećavaju gipkost
  Ovaj serum je odlično rešenje za svakoga ko je u potrazi za preparatom koji hidrira i umiruje kožu. Uklanja osećaj peckanja. Može se koristiti za lice, vrat i dekolte.

  O Murad Sensitive Skin Soothing Serum®-u:
  Kao deo Murad Redness Therapy® linije, protiv crvenila i za osetljivu kožu, Murad Sensitive Skin Soothing Serum® umanjuje iritacije nastale usled invazivnih tretmana, oštećenja od sunca, depilacija... Ujedno i osvežava i učvršćuje kožu i uklanja znakove prevremenog starenja kože.

  O Murad Redness Therapy (Protiv crvenila i za osetljivu kožu) proizvodima:
  Murad Redness Therapy (Protiv crvenila i za osetljivu kožu) proizvodi za negu kože su specijalno formulisani da deluju protiv crvenila kože. Namenjeni su i za osetljivu kožu. Umiruju kožu, jačaju odbrambenu funkciju kože, smanjuju preosetljivost. Proizvodi su nastali kao rezultat dugogodišnje prakse dr Howard Murada, dermatologa u Los Angeles-u, gde su i klinički testirani. Hidriraju, obnavljaju i učvršćuju kožu, redukuju iritacije i vraćaju koži mladalački izgled.

  Redness Therapy kombinovanje linija:
  Anti Age (Age Reform), Vitamin C (Environmental Shield), Reaktivizacija (Resurgence®), Linija protiv akni i masne kože (Acne Complex®), Vitalic (Pore ReformTM), Nega muške kože (Murad Man®)...
 • Dostupnost:Onlajn
 • Kompanija:Murad d.o.o.
 • оцени од корисници
  profil kompanije

  Murad d.o.o.

  • Opis kompanije:Murad d.o.o. Beograd, je od 2003. godine generalni uvoznik i distributer dr Murad američke dermatološko-medicinske kozmetike za negu lica i tela. Na ovim prostorima je prisutan u preko 300 apoteka, salona, dermatoloških ordinacija, poliklinika, hotela, wellness i spa centara širom Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Profesionalni Dr MURAD tretmani lica i tela: · Tretman voćnim kiselinama – anti age · Enzimski tretman - protiv masne i aknozne koze · Profesionalni tretman sa vitaminom C · Protiv celulita i strija · Reaktivizirajući tretman za kozu u predmenopauzi i menopauzi · Redness tretman protiv crvenila koze · IP5 tretman – ekfoliacija, punjenje, beljenje, dubinska hidratacija i učvršćivanje kože · Durijan Intensive Peel – najsavremenija generacija voćnih kiselina Od 2014. Godine radimo sa CACI engleskim aparatom tretmane lica i tela: - JOWL LIFT - lifting opuštenih obraza. - WRINKLE COMB - revolucija protiv bora. - HYDRATONE tretman lica - Hydratone kombinuje mikrostruje preko aktivacionih rolera sa hidro gel maskom. - NE HIRUŠKI FACE LIFTING i ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Kao rezultat preko 20-ogodišnjeg istraživanja CACI nehiruški facelifting je proglašen* za najefikasniji dostupni tretman protiv starenja. CACI Ultimate je jedini sistem koji u toku tretmana kombinuje nehiruški face lifting, orbitalnu mikrodermoabraziju bez kristala i LED svetlosnu terapiju. - ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Novi sistem pilinga se koristi pomoću sonde sa abrazivnim vrhom, koji rotira različitim brzinama oko eliptične ose. Od 2011. godine Murad d.o.o., Beograd radi sa aparatom Futura Pro engleske firme ULTRATONE. Aparat je namenjen za biostimulaciju lica i tela, lifting, kavitaciju, lipolizu, mezoterapiju, program anticelulita i sveukupno preoblikovanje lica ili tela. U našem centru od 2003. godine radimo besplatne edukacije za programe koje mi uvozimo, kako teoretski tako i praktično, za sve naše dalje saradnike. Nakon uspešno savladane edukacije saradnici dobijaju diplomu.
  • Ime kontakt lica:Svetlana Djordjevic Jurisic
  • Adresa:Beogradska 54
  • Poštanski broj:11000
  • Grad:Beograd , Serbia
  • Mobilni telefon #:+381 60 022 5279
  • Telefon:+381 11 77 03 852
  • Geo lokacija:Pokaži
  prati ovu kompanijukontaktiraj prodavcasvi proizvodi
  Prosečna ocena:
  5.0 od 5.0 (1 ukupna ocena)

  10%popust
  Cena sa PDV-om:7.020,00 RSD 6.318,00 RSD

  Murad - COMPLETE HYDRATION VALUE SE ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:5.460,00 RSD 4.914,00 RSD

  Murad - Correcting Moisturizer Broa ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:3.900,00 RSD 3.510,00 RSD

  Murad - Soothing Gel Cleanser

  10%popust
  Cena sa PDV-om:7.150,00 RSD 6.435,00 RSD

  Murad - Recovery Treatment Gel

  10%popust
  Cena sa PDV-om:4.810,00 RSD 4.329,00 RSD

  Murad - Razor Burn Rescue®

  10%popust
  Cena sa PDV-om:4.550,00 RSD 4.095,00 RSD

  Murad - Face Defense® Broad Spectru ...
  060/022-5279

  pomoć pri kupovini