00

Prijavi me na profil
Novi korisnik? | Zaboravljena lozinka?

 • Jezik

Murad - Rapid Collagen Infusion (Serum sa kolagenom za dvevno obnavljanje svih tipova kože, 30 ml)


 • opis proizvoda
 • ocena korisnika
 • profil kompanije
opis proizvoda
 • Opis::Potpomaže održavanje optimalnog nivoa kolagena i hidratacije u koži, čime poboljšava volumen kože i čini je mlađom. Klinički je dokazano da smanjuje pojavu finih linija i bora za samo 2 sata nakon nanošenja.* *Pojedinačni rezultati mogu da variraju.

  Rapid Collagen Infusion
  Serum je patentiran i višefunkcionalan. Potpomaže i veću elastičnost kože.

  Dodatne karakteristike i sastojci:
  •Collagen Support Complex pomaže u obnovi i čuvanju kolagena, hidrira kožu i redukuje bore
  •Winged Kelp alga podstiče sintezu prirodnog kolagena i elastina
  •Cellular Hydro-Lock® kompleks redukuje fine linije i bore

  O Murad Rapid Collagen Infusion-u:
  Kao deo Murad Age Reform® linije, protiv genetskog starenja kože, Murad Rapid Collagen Infusion
  je kompletna reforma vaše kože. Uklanja znakove genetskog starenja kože. Kolagen je sastavni deo kože. Kako starimo, količina kolagena u koži opada, tako da se javlja gubitak elastičnosti, bore i opuštena koža. Zato trebamo nadoknaditi količinu kolagena u koži putem različitih preparata za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Serum Rapid Collagen Infusion vrlo brzo deluje odmah nakon nanošenja i idealan je preparat za obnovu i čuvanje kolagena u koži.

  O Murad Age Reform (Anti Age) proizvodima:
  Murad Age Reform (Anti Age) proizvodi za negu kože su specijalno formulisani da deluju protiv razgradnje kolagena i elastina (što dovodi do genetskog starenja kože). Proizvodi su nastali kao rezultat dugogodišnje prakse dr Howard Murada, dermatologa u Los Angeles-u, gde su i klinički testirani. Hidriraju, obnavljaju i učvršćuju kožu, redukuju bore i vraćaju koži mladalački izgled.

  Anti Aging kombinovanje linija:
  Anti Age (Age Reform), Vitamin C (Environmental Shield), Reaktivizacija (Resurgence®).
  Za više informacija ili tretmane lica i tela posetite Murad kozmetički centar u Beogradu.

 • Dostupnost:Onlajn
 • Kompanija:Murad d.o.o.
 • оцени од корисници
  profil kompanije

  Murad d.o.o.

  • Opis kompanije:Murad d.o.o. Beograd, je od 2003. godine generalni uvoznik i distributer dr Murad američke dermatološko-medicinske kozmetike za negu lica i tela. Na ovim prostorima je prisutan u preko 300 apoteka, salona, dermatoloških ordinacija, poliklinika, hotela, wellness i spa centara širom Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Profesionalni Dr MURAD tretmani lica i tela: · Tretman voćnim kiselinama – anti age · Enzimski tretman - protiv masne i aknozne koze · Profesionalni tretman sa vitaminom C · Protiv celulita i strija · Reaktivizirajući tretman za kozu u predmenopauzi i menopauzi · Redness tretman protiv crvenila koze · IP5 tretman – ekfoliacija, punjenje, beljenje, dubinska hidratacija i učvršćivanje kože · Durijan Intensive Peel – najsavremenija generacija voćnih kiselina Od 2014. Godine radimo sa CACI engleskim aparatom tretmane lica i tela: - JOWL LIFT - lifting opuštenih obraza. - WRINKLE COMB - revolucija protiv bora. - HYDRATONE tretman lica - Hydratone kombinuje mikrostruje preko aktivacionih rolera sa hidro gel maskom. - NE HIRUŠKI FACE LIFTING i ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Kao rezultat preko 20-ogodišnjeg istraživanja CACI nehiruški facelifting je proglašen* za najefikasniji dostupni tretman protiv starenja. CACI Ultimate je jedini sistem koji u toku tretmana kombinuje nehiruški face lifting, orbitalnu mikrodermoabraziju bez kristala i LED svetlosnu terapiju. - ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Novi sistem pilinga se koristi pomoću sonde sa abrazivnim vrhom, koji rotira različitim brzinama oko eliptične ose. Od 2011. godine Murad d.o.o., Beograd radi sa aparatom Futura Pro engleske firme ULTRATONE. Aparat je namenjen za biostimulaciju lica i tela, lifting, kavitaciju, lipolizu, mezoterapiju, program anticelulita i sveukupno preoblikovanje lica ili tela. U našem centru od 2003. godine radimo besplatne edukacije za programe koje mi uvozimo, kako teoretski tako i praktično, za sve naše dalje saradnike. Nakon uspešno savladane edukacije saradnici dobijaju diplomu.
  • Ime kontakt lica:Svetlana Djordjevic Jurisic
  • Adresa:Beogradska 54
  • Poštanski broj:11000
  • Grad:Beograd , Serbia
  • Mobilni telefon #:+381 60 022 5279
  • Telefon:+381 11 77 03 852
  • Geo lokacija:Pokaži
  prati ovu kompanijukontaktiraj prodavcasvi proizvodi
  Prosečna ocena:
  5.0 od 5.0 (1 ukupna ocena)

  10%popust
  Cena sa PDV-om:3.120,00 RSD 2.808,00 RSD

  Murad - Rapid Collagen Infusion for ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:9.750,00 RSD 8.775,00 RSD

  Murad - Complete Reform (Anti-age s ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:19.500,00 RSD 17.550,00 RSD

  Murad - Intensive Wrinkle Reducer®

  10%popust
  Cena sa PDV-om:12.350,00 RSD 11.115,00 RSD

  Murad - Intensive Wrinkle Reducer® ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:1.469,00 RSD 1.322,10 RSD

  Murad - Intensive Resurfacing Peel

  10%popust
  Cena sa PDV-om:9.360,00 RSD 8.424,00 RSD

  Murad - Hydro-Dynamic® Ultimate Moi ...
  060/022-5279

  pomoć pri kupovini