00

Prijavi me na profil
Novi korisnik? | Zaboravljena lozinka?

 • Jezik

Murad - Blemish Spot Treatment

10%popust

 • opis proizvoda
 • ocena korisnika
 • profil kompanije
opis proizvoda
 • Opis::Akne i masna koža - Krema za odstranjivanje akni sa brzim efektom, 15 ml.
  Klinički je dokazano da kod 92% korisnika redukuje akne za samo 3 dana upotrebe, ako se koristi zajedno sa Acne Complex proizvodima*. Ciljana nega kože. Omogućava trenutno umirenje kože. Smanjuje ožiljke od akni i sprečava ponovno nastajanje. *Pojedinačni rezultati mogu da variraju.
  Salicilna kiselina i sumpor deluju na brzu efikasnost Blemish Spot Treatment-a, redukujući akne i „tvrdoglave“ ožiljke od akni.

  Dodatne karakteristike i sastojci:

  Ekstrakt sladića i alantoin deluju protiv iritacija i upala i smanjuju crvenilo
  Antioksidansi, vitamin C i E, štite i obnavljaju kožu
  Hidrolizovano ovseno brašno smanjuje suvoću kože i perutanje
  O Murad Blemish Spot Treatment -u:
  Ključni korak kod problematične kože je redukovati akne. Međutim, masnu kožu treba i dobro hidrirati i umiriti, kako ne bi došlo do isušivanja, iritacija, crvenila i upalnih procesa. Ova krema eksfolira kožu i uklanja stare mrtve ćelije sa površine kože, sakuplja proširene pore, kontroliše lučenje sebuma, umiruje kožu i priprema kožu za dobru i intenzivnu hidrataciju.

  O Murad Acne Complex® (Protiv akni i masne kože) proizvodima:
  Murad Acne Complex® (Protiv akni i masne kože) proizvodi za negu kože su specijalno formulisani da deluju protiv masne kože, akni i ožiljaka od akni. Proizvodi su nastali kao rezultat dugogodišnje prakse dr Howard Murada, dermatologa u Los Angeles-u, gde su i klinički testirani. Aktivni sastojci su nastali kombinacijom nauke i prirode. Hidriraju, obnavljaju i učvršćuju kožu, redukuju akne, ožiljke i vraćaju koži zdraviji i lepši izgled.

  Acne Complex® kombinovanje linija:
  Linija protiv akni i masne kože (Acne Complex®), Anti Age (Age Reform®), Vitamin C (Environmental Shield®), Reaktivizacija (Resurgence®), Vitalic (Pore ReformTM), Nega muške kože (Murad Man®)...
 • Dostupnost:Onlajn
 • Kompanija:Murad d.o.o.
 • Minimalna količina za porudžbinu:1
 • оцени од корисници
  profil kompanije

  Murad d.o.o.

  • Opis kompanije:Murad d.o.o. Beograd, je od 2003. godine generalni uvoznik i distributer dr Murad američke dermatološko-medicinske kozmetike za negu lica i tela. Na ovim prostorima je prisutan u preko 300 apoteka, salona, dermatoloških ordinacija, poliklinika, hotela, wellness i spa centara širom Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Profesionalni Dr MURAD tretmani lica i tela: · Tretman voćnim kiselinama – anti age · Enzimski tretman - protiv masne i aknozne koze · Profesionalni tretman sa vitaminom C · Protiv celulita i strija · Reaktivizirajući tretman za kozu u predmenopauzi i menopauzi · Redness tretman protiv crvenila koze · IP5 tretman – ekfoliacija, punjenje, beljenje, dubinska hidratacija i učvršćivanje kože · Durijan Intensive Peel – najsavremenija generacija voćnih kiselina Od 2014. Godine radimo sa CACI engleskim aparatom tretmane lica i tela: - JOWL LIFT - lifting opuštenih obraza. - WRINKLE COMB - revolucija protiv bora. - HYDRATONE tretman lica - Hydratone kombinuje mikrostruje preko aktivacionih rolera sa hidro gel maskom. - NE HIRUŠKI FACE LIFTING i ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Kao rezultat preko 20-ogodišnjeg istraživanja CACI nehiruški facelifting je proglašen* za najefikasniji dostupni tretman protiv starenja. CACI Ultimate je jedini sistem koji u toku tretmana kombinuje nehiruški face lifting, orbitalnu mikrodermoabraziju bez kristala i LED svetlosnu terapiju. - ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Novi sistem pilinga se koristi pomoću sonde sa abrazivnim vrhom, koji rotira različitim brzinama oko eliptične ose. Od 2011. godine Murad d.o.o., Beograd radi sa aparatom Futura Pro engleske firme ULTRATONE. Aparat je namenjen za biostimulaciju lica i tela, lifting, kavitaciju, lipolizu, mezoterapiju, program anticelulita i sveukupno preoblikovanje lica ili tela. U našem centru od 2003. godine radimo besplatne edukacije za programe koje mi uvozimo, kako teoretski tako i praktično, za sve naše dalje saradnike. Nakon uspešno savladane edukacije saradnici dobijaju diplomu.
  • Ime kontakt lica:Svetlana Djordjevic Jurisic
  • Adresa:Beogradska 54
  • Poštanski broj:11000
  • Grad:Beograd , Serbia
  • Mobilni telefon #:+381 60 022 5279
  • Telefon:+381 11 77 03 852
  • Geo lokacija:Pokaži
  prati ovu kompanijukontaktiraj prodavcasvi proizvodi
  Prosečna ocena:
  5.0 od 5.0 (1 ukupna ocena)

  10%popust
  Cena sa PDV-om:4.940,00 RSD 4.446,00 RSD

  Murad - Skin Perfecting Lotion

  10%popust
  Cena sa PDV-om:5.460,00 RSD 4.914,00 RSD

  Murad - Blemish Clearing Solution

  10%popust
  Cena sa PDV-om:4.160,00 RSD 3.744,00 RSD

  Murad - Time Release Blemish Cleans ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:4.940,00 RSD 4.446,00 RSD

  Murad - Clarifying Mask

  10%popust
  Cena sa PDV-om:3.120,00 RSD 2.808,00 RSD

  Murad - Clarifying Toner

  10%popust
  Cena sa PDV-om:3.640,00 RSD 3.276,00 RSD

  Murad - Clarifying Cleanser
  060/022-5279

  pomoć pri kupovini