00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Меrcury бродски и вонбродски мотори


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Меrcury бродски и вонбродски мотори со америчко потекло. Сецифични се по високиот перформанс ниската потрошувачка на гориво како и достапноста во многу типови на јачина на моторите(коњажа). Моментално најпродаван вонбродски мотор на светскиот пазар.
 • Availability:Contact
 • company profile

  Скендеровски

  • Company introduction:Компанијата СКЕНДЕРОВСКИ е симбол на просперитет во автомобилскиот сектор, а нашиот тим продира со голем успех со промоција на брендовите како Tahoe, Quicksilver, Bayliner, Sun Tracker, Mako, Nitro, Mercury, Sea Ray, Jobe, Valiant, Poseidon and EZ Dock на македонскиот пазар. Компанијата Скендеровски е основана 1992 година. Има повеќе од 20 вработени, а со неа управува успешен тим. Компанијата Скендеровски е препознатлив и почитуван симбол за квалитет, ефикасност, прецизност и самодоверба, во Македонија и во целиот свет. Од 2002 година, Компанијата Скендеровски е овластен дилер и сервис за возилата „Пежо“. Во 2007 година, Скендеровски стана овластен увозник и услуга за чамците од брендовите на Tracker Marine Group. Во 2009 година, Скендеровски ги доби правата за продажба и услуга на Mercury MerCruiser и Mercury Outboards.
  • Contact Person Name:Скендеровски
  • Address:бул.Србија 4
  • Post Code:1116
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 2780090
  • Telephone #:02 2780090  022780090

  shopping assistance