00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

МАШИНА РАЧНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ НА ТУРКАЊЕ 95ЦМ SERIE 4 NEX СИГМА 004ДН


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Машина рачна за сечење плочки Серија 4 СИГМА 95цм

  Начина на сечење со рачката: Туркање
  Ефективно поле на сечење: 95цм
  Дебелина на плочка до:20мм
  Тежина на машината:16.5кг
 • Category:Hand Tools
 • Availability:In Stock
 • Seller:Baukit
 • Place of Origin:Italy
 • company profile

  Baukit

  • Company introduction:Основна дејност на компанијата е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Во моментот БАУКИТ ГРУП ДОО е претставник на Македонскиот пазар на повеќе истакнати брендови од Европски производители, KRAUSE - Германија, TELLURE ROTA - Италија, PFT - Германија, MARBET - Полска, DAMAR - Полска, SIGMA - Италија, COMENSAL - Полска, RAIMONDI - Италија, AWENTA - Полска, PATROL - Полска, YATO - Полска, PFERD - Германија, TOLSEN, како и 15-тина производители на најразличен асортиман од Кина. Наша цел е понуда на квалитетни производи на потрошувачите и професионална услуга, а преку нашата развиена дистрибутивна мрежа, нашите производи се достапни во повеќето градови во Македонија.
  • Contact Person Name:Стефан
  • Address:бул.Александар Македонски б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:0038976467308
  • Telephone #:022535099
  • Fax #:022535099
  • Geo Location:Show  022535099

  shopping assistance