00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ДИСК ЗА СЕЧЕЊЕ ИНОКС Ф230-1.9 ЕХТ А46 П ПСФ 581216

37%save

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:ДИСКОВИ ЗА СЕЧЕЊЕ (програм 206)
  Изведба: Линија универзална PS-FORTE
  Брусно средство: Корунд А (произведено без додатоци на адитиви кои содржат железо, хлор и сулфур) Цврстина: P (INOX)

  Материјал за обработка: INOX

  Димензија: 230*1.9*22.23

  Намена: Сечење на лим, профили и полн материјал
  Препораки: За брзо и лесно сечење, со минимален отпаден материјал, користете дискови со широчина 1.9/1.6/1.0мм. За универзални задачи широчина на диск 2.4мм

  Шифра: 581216
 • Category:Cutting tools
 • Availability:In Stock
 • Seller:Baukit
 • Place of Origin:Germany
 • company profile

  Baukit

  • Company introduction:Основна дејност на компанијата е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Во моментот БАУКИТ ГРУП ДОО е претставник на Македонскиот пазар на повеќе истакнати брендови од Европски производители, KRAUSE - Германија, TELLURE ROTA - Италија, PFT - Германија, MARBET - Полска, DAMAR - Полска, SIGMA - Италија, COMENSAL - Полска, RAIMONDI - Италија, AWENTA - Полска, PATROL - Полска, YATO - Полска, PFERD - Германија, TOLSEN, како и 15-тина производители на најразличен асортиман од Кина. Наша цел е понуда на квалитетни производи на потрошувачите и професионална услуга, а преку нашата развиена дистрибутивна мрежа, нашите производи се достапни во повеќето градови во Македонија.
  • Contact Person Name:Стефан
  • Address:бул.Александар Македонски б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:0038976467308
  • Telephone #:022535099
  • Fax #:022535099
  • Geo Location:Show  022535099

  shopping assistance