00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Camera with IR light Samsung SCO-2080R


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Системи за видео надзор – ССTV. Samsung SCO-2080R – Колор водонепропусна IR камера
  Технички Карактеристики :
  - Колор водонепропусна Day&Night камера
  - 1/3” Super HAD CCD сензор
  - 600 TVLine 0.15 Lux во колор режим
  - 0.0003 Lux (color sens-up)
  - 700 TVLine 0 Lux во црно-бел режим (IR on)
  - Инфрацрвено осветлување до 50м
  - Механички IR филтер
  - Варифокален автоирисен објектив 2.8-10мм
  - 16x дигитално зголемување
  - SSNRIII шумов филтер
  - SSDR, HLC,маскирање на 12 зони
  - Детекција на движење
  - Екранско мени
  - Coaxial & RS-485
  - Држач за монтажа на камерата, за надворешна монтажа
  - IP66 oд -10 0С до +50 0С
  - Напојување 24VAC/12VDC, 6.8W
 • Availability:Contact
 • company profile

  Bispag Pastor

  • Company introduction:Фирмата “БИСПАГ Пастор” Дооел е специјализирана фирма од областа на противпожарните соистеми, противпожарни апарати, видео надзор, контрола на пристап и е екипирана со стручен кадар за заштита од пожари, квалификувани сервисери за одржување на противпожарната опрема (Противпожарни апарати и хидрантска опрема), системи за заштита од пожари,стабилни системи, автоматско гасење на пожар и други инсталации. Фирмата има кадри и соработници за изведба и испитување на инсталации кои произлегуваат од техничките нормативи и прописи за заштита од пожари.
  • Contact Person Name:Милан Куљанин
  • Address:Makedonsko Kosovska Brigada bb
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075457615
  • Telephone #:2611286
  • Fax #:2611286
  • Year registered:1971
  • Total employees:10
  • Anual sales:100000000
  • Export percentage:25
  • Geo Location:Show  02611286

  shopping assistance