00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Kaseta za kluchevi


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description: Metalna kaseta za kluchevi za 20 kluchevi , istata ima kluch za da bide zakluchena.
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Italy
 • company profile

  Klucar Graver Baze

  • Company introduction:Постоиме на пазарот веќе 25 години! Нашето мото: " Квалитетна и брза услуга, професионален пристап кон зададените задачи и задоволни клиенти" Примарни дејности: ® ИЗРАБОТКА НА КЛУЧЕВИ ® ПРОДАЖБА И ПОПРАВКА НА : БРАВИ ЗА ВРАТИ, ОРМАРИ, БИРОА, КАСИ, СЕФОВИ, БАНКОМАТИ ® ПРОДАЖБА НА : ПТТ САНДАЧИЊА, СИГУРНОСНИ БРАВИ, СИГУРНОСНИ КАТАНЦИ, КАСЕТИ ЗА ПАРИ И КЛУЧЕВИ ® ИЗРАБОТКА НА НАТПИСИ НА : АЛУМИНИУМ, МЕСИНГ, ПЛЕКСИГЛАС И ПЛАСТИКА ® ОТВАРАЊЕ НА ЗАКЛУЧЕНИ КАСИ, СЕФОВИ, ВОЗИЛА И БАНКОМАТИ. ® СЕРВИС НА ВЕЌЕ МОНТИРАНИ БРАВИ И КАСИ Стручниот тим може да се пофали со долгогодишно искуство, семејна традиција и како доказ за ова, нашиот вработен Горан Кратовалиев се здоби со лиценца за ОВЛАСТЕН СУДСКИ ВЕШТАК во областа на клучарството, прв и засега единствен во Македонија. Нашите артикли се со проверен квалитет : - TITAN - Словенија - ASSA ABLOY - Шведска - KESO - Швајцарија - MUL-T-LOCK - Израел - CORBIN - Италија - SECUREMME - Италија - IFAM - Шпанија - KALE - Турција - GEZE - Германија
  • Contact Person Name:Горан
  • Address:Joрдан Мијалков бр. 3Скопје
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075426221
  • Telephone #:3238544
  • Year registered:1992
  • Total employees:2
  • Geo Location:Show  03238544

  shopping assistance