00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

STRETCH FOIL


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Располагаме со стреч фолија:

  Рачна – со дебелина од 7-23 микрони, стандардна и предистегната,
  Машинска, со дебелина од 7-23 микрони, стандардна, пауер и супер-пауер, за сите типови машини, вклучувајќи ги и оние со највисоки перформанси.
 • Availability:In Stock
 • company profile

  Тинекс Микс

  • Company introduction:Тинекс Микс како дел од Тинекс МТ, нуди прилагодени и специјално дизајнирани решенија за пакување. Со своето десетгодишно искуство во областа на пакувањето, како и со својот професионален тим, стои на располагање за да Ви го понуди најдоброто, најекономичното и естетски најприфатливото решение за безбеден транспорт на стоката од Вашиот магацин до посакуваната дестинација. Богатата референтна листа на која се наоѓаат најголем дел од компаниите од прехранбената, хемиската, фармацевтската, како и од индустријата за производство на вода и сокови во земјава, е потврда за квалитетот на понудените производи. Ги следиме современите трендови на индустријата на пакувањето и сме спремни истите да Ви ги доближиме и заедно да уживаме во придобивките.
  • Contact Person Name:Мирјана Глигорова
  • Address:Васил Ѓоргов 16/1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 70 410 499
  • Telephone #:00 389 70 410 499
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Stretch foil machine and manual

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  PRODUCTION STRETCH FOIL

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  STRETCH FOIL
  070410499

  shopping assistance