00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Ламинатор OPUS uniLAM A4


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Easy to use, small and quiet laminator with unique design. Works in technology of hot rollers with very short preheating time. It has 2 standard modes for laminating with most popular pouches.

  max laminating width: A4 (230mm)
  max laminating thickness including the pouch: 0,6 mm
  max pouch thickness: 80-125 mm
  does not require a carrier
  preheating time: 3-5 min.
  lamination speed: 300 mm / min
  2 rolls
  net weight: 1,4 kg
  dimensions: (WxDxH): 358x148x66 mm
 • Availability:Contact
 • Seller:Rikomak
 • Place of Origin:Austria
 • Warranty:1 year
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Rikomak

  • Company introduction:Рикомак Копир-Сервис, уште од 1991 година успешно се занимава со увоз и продажба на фотокопири, мултифункциски уреди, дупликатори и продукциски принтери од реномираните производители RICOH, Infotec, Nashuatec, RexRotary, Gestetner, како и оргинални и компатибилни потрошни материјали, конзумативи и резервни делови за истите од светските брендови Integral, Katun, IR, Fuji El., Medifill. Покрај овие производи, исто така Рикомак Копир-Сервис е увозник на канцелариска опрема како уништувачи на хартија (шредери), апарати за укоричување, апарати за пластифицирање, ножеви за хартија, гилотини, превиткувачи на хартија, од брендовите Ideal и Opus. Специјализирани во сервисирање и одржување на Ricoh фотокопири, принтери, мултифункциски принтери, сервисниот центар на Рикомак Копир-Сервис има 11 стручни и сертифицирани сервисери. Денес, како лидер на македонскиот пазар, Рикомак Копир-Сервис е компанија на која целосно можете да се потпрете, компанија која ги задоволува највисоките барања на деловното работење и Ви излегува во пресрет на сите специфични барања и потреби. Доказ за тоа се и сертификатите ISO 9001 и ISO 1400. Во нашата понуда можете да најдете уред кој ќе ги задоволи Вашите конретни и специфични потреби за Вашата компанија и за Вашиот бизнис.
  • Contact Person Name:Симона Тасевска
  • Address:Партизанска бр.34А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 3166612
  • Telephone #:02 3215702
  • Fax #:02 3215703
  • Year registered:1991
  • Total employees:23
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:2.950 MKD

  Ламинатор OPUS uniLAM A4

  Retail Price - VAT Included:5.750 MKD

  Ламинатор OPUS uniLAM A4

  Retail Price - VAT Included:8.259 MKD

  Ламинатор OPUS uniLAM A4
  023215702

  shopping assistance