00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Medicus Help (Medikus Help)

Medicus Help (Medikus Help)

Основна програма во работењето на Медикус Хелп (Medikus Help) е програмата на ортопедските помагала. Важноста на ортопедските помагала во секојдневието на луѓето чиј живот ненадејно или постепено се изменил е огромна. Ортопедските помагала се помош во извршувањето на секојдневните обврски, овоможуваат ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
40%save
40%save
Retail Price - VAT Included:11.600 MKD

Glamour Mono

Retail Price - VAT Included:5.220 MKD

Лумбален појас Lumbamed

Retail Price - VAT Included:1.950 MKD

Појас за трудници

Retail Price - VAT Included:2.100 MKD

Активен вежбач со педали

Retail Price - VAT Included:2.725 MKD

Одалка на две нивоа

Retail Price - VAT Included:1.630 MKD

Детска влошка Junior

Retail Price - VAT Included:9.500 MKD

Аспиратор за секрет

Retail Price - VAT Included:260 MKD

Силиконско топче


next
Page 1 of 3, total 46 products


070/287-777

shopping assistance