00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

TOSHIBA WiFi Адаптер RB-N102S-G/104

TOSHIBA WiFi Адаптер RB-N102S-G/104

Цената е со вклучен ДДВ
4.970 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:WiFi Modul TOSHIBA
  Имајте целосна контрола на вашата удобност со Toshiba Home AC Control App.

  Апликацијата е едноставна за употреба од вашиот мобилен уред, без разлика дали сте дома или надвор. Toshiba WiFi Адаптерот е целосно компатибилен и уредот може да се користи со сите виско ѕидни и парапетни единици на Toshiba.

  Еден корисник може да контролира 10 уреди.
  Еден уред може да биде контролиран од 5 корисници.
  Едноставна контрола со групирање на вашите уреди до 3 различни зони.
  Сигурни конекции
  Child lock функција
  Toshiba AC Control Appза Android или за iOS
 • Availability:In Stock
 • Seller:AIRCON
 • Place of Origin:Japan
 • company profile

  AIRCON

  • Company introduction:АИРКОН е инженерски ориентирана компанија која постои на нашиот пазар веќе подолго време, од 1997 година , а големиот број задоволни клиенти гарантира успешно дејствување и во годините што претстојат. Покрај самоиницијативното сертифицирање на менаџмент системот ISO 9001 и системот за животна средина ISO14001, АИРКОН го усогласи своето делување со измените во Законот за градба и доби Лиценца А за проектирање, ревизија, надзор, изведба и управување со градби. Основните активности се базираат на превземање на фазата машинство во градежната индустрија, нејзино автоматско уптавување и контрола, и тоа: • проектирање на техничката документација • испорака на опрема од палетата на производи на своите Принципали • монтажа на опремата и пуштање во работа, • изведба на инсталации • контрола и регулација на системите за греење, ладење и вентилација со опрема за автоматска регулација , BMS систем • редовно и сервисно одржување • надзор над договорни активности за фаза машинство • консултантски услуги и инвестициони анализи Работиме со опрема од светски реномирани производители, нашиот опсег на опрема се состои од: • клима уреди • чилери / топлински пумпи • вентилоконвектори • клима комори • вентилатори • соларни системи
  • Contact Person Name:Аиркон Доо
  • Address:Дичо Петров 3
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 3090500
  • Fax #:02 3090501
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:4.670 MKD

  TOSHIBA WiFi Адаптер RB-N101S-G/103
  023090500

  shopping assistance