00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ТРКАЛО РОТИРАЧКО ПОЛИУРЕТАН 100Х30 604202


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Производител: Tellure Rota Italia
  Намена: колички и машинерија со среден товар, мовилни скелиња и колички за прехрамбена и хемиска индустрија
  Цврстина: 55 Shore D
  Температурна издржливост: -15c/+80c
  Носивост:170кг
 • Seller:Baukit
 • Place of Origin:Italy
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Baukit

  • Company introduction:Основна дејност на компанијата е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Во моментот БАУКИТ ГРУП ДОО е претставник на Македонскиот пазар на повеќе истакнати брендови од Европски производители, KRAUSE - Германија, TELLURE ROTA - Италија, PFT - Германија, MARBET - Полска, DAMAR - Полска, SIGMA - Италија, COMENSAL - Полска, RAIMONDI - Италија, AWENTA - Полска, PATROL - Полска, YATO - Полска, PFERD - Германија, TOLSEN, како и 15-тина производители на најразличен асортиман од Кина. Наша цел е понуда на квалитетни производи на потрошувачите и професионална услуга, а преку нашата развиена дистрибутивна мрежа, нашите производи се достапни во повеќето градови во Македонија.
  • Contact Person Name:Стефан
  • Address:бул.Александар Македонски б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:0038976467308
  • Telephone #:022535099
  • Fax #:022535099
  • Geo Location:Show  022535099

  shopping assistance