00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Suitcase Benzi BZ 4896

10%save

Suitcase Benzi BZ 4896

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

3500.0 MKD 3150 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Delivery price is 140 MKD

Delivery within 1-2 work days. The price of delivery varies depending on the chosen method of delivery. Click on make an order to get the total price.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:Куфер од брендот Benzi со карактеристики:
  Матријал: полиестер
  Димензии: 41 x 38 x 20 cm, дозволени димензии за рачен багаж во буџетните авио компании како Wizz Air
  Тежина: 2,4 kg
 • Seller:Exima
 • оцени од корисници
  company profile

  Exima

  • Company introduction:Ексима има седумнаесетгодишна традиција во малопродажба и големопродажба. Од само неколку стотини артикли на самиот почеток, денес располага со повеќе од 15000. Продавниците се уредени по углед на големите светски системи од овој тип. Тоа се продавници-самопослуги за канцелариски и училишни материјали, патна опрема, како и пригодни и професионални подароци. Во продавниците на Ексима купувачот треба да посочи што е предмет на неговиот интерес, а службите на Ексима ќе ја издвојат и спакуваат робата и ќе ја достават до посочената дестинација во најбрз можен рок. Во овој погон се изработуваат: Презентациони табли Училишни табли Рекламни табли Канцелариска опрема Училишна опрема Стаклени витрини Преградни канцелариски ѕидови
  • Contact Person Name:Exima
  • Address:ГТЦ 2 кат 3/9
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023296300
  • Fax #:02 3296300
  • Year registered:1989
  • Total employees:30
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  5.0 of 5.0 (1 ratings total)

  10%save
  Retail Price - VAT Included:4.700 MKD 4.230 MKD

  Suitcase Benzi BZ 4832 70cm

  10%save
  Retail Price - VAT Included:3.700 MKD 3.330 MKD

  Suitcase Benzi BZ 4832 60cm

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.100 MKD 990 MKD

  Куфер Benzi BZ 4848

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.260 MKD 1.134 MKD

  Куфер Benzi BZ 2383

  10%save
  Retail Price - VAT Included:2.100 MKD 1.890 MKD

  Куфер Benzi - син BZ 4671

  10%save
  Retail Price - VAT Included:3.850 MKD 3.465 MKD

  Среден куфер Benzi - BZ 4598
  070/287-777

  shopping assistance