00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Krin

Krin

1952 година,8 февруари,петок... Тогаш започнува работната кариера на Друмчеков Атанас,основачот и единствениот мајстор на сега добро познатата слаткарница Крин. Следејќи ја традицијата од своите претци (прадедо Цили и дедо Динка) кои имале фурни во Романија,Истамбул и Каљари,започнува со работа во Кожани ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Retail Price - VAT Included:160 MKD

Погачи

Retail Price - VAT Included:200 MKD

Жито

Retail Price - VAT Included:250 MKD

Посна баклава

Retail Price - VAT Included:375 MKD

Посни лешник бомбички

Retail Price - VAT Included:375 MKD

Таан посни кошнички

Retail Price - VAT Included:375 MKD

Посни вишна бомбици

Retail Price - VAT Included:225 MKD

Посни чоко - урми со бадем

Retail Price - VAT Included:250 MKD

Кифли

Retail Price - VAT Included:375 MKD

Посни полнети смокви

Retail Price - VAT Included:750 MKD

Мини Овошни кошнички

Retail Price - VAT Included:420 MKD

Соленки

Retail Price - VAT Included:40 MKD

Проја

Retail Price - VAT Included:340 MKD

Соленки

Retail Price - VAT Included:700 MKD

Еклерчиња

Retail Price - VAT Included:200 MKD

Срце

Retail Price - VAT Included:750 MKD

Падобранци


next
Page 1 of 4, total 50 products


070/287-777

shopping assistance