00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Куќичка Unicorn

20%save

Куќичка Unicorn

Цената е со вклучен ДДВ
7.085 MKD 5.668 MKD

 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:- Димензии: 135 x 156 x 104
  - Наменето за деца над 3 год
  - Направено во форма на мала куќа со покрив и мала тераса со ограда
  - Покривот е со имитација на керамиди и има мал кружен прозорец
  - Два големи прозорци кои овозможуваат протек на воздух
  - Два излези од куќичката: едниот излез е за на тераса, а другиот е излез од куќичката
  - Кучичката може да се постави и внатре во домот и надвор
  - Изработена е од квалитетна пластика и бои што не се оштетуваат од сончеви зраци
  - Лесна за инсталација
  - Лесна за одржување

  Dolu 2511
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Turkey
 • оцени од корисници
  company profile

  Андреј Компани

  • Company introduction:За насмевката на вашите најмили, да биде присутна во секое време ние ја имаме тајната повеке од 20 години,повелете во Андреј Компани!
  • Contact Person Name:Баже
  • Address:Петричка 6; Ванчо Прке б.б. Штип
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 222235
  • Telephone #:(032)388103
  • Year registered:1998
  • Total employees:35
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance