00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN ПОДНО/ ПАРАПЕТЕН клима уред FVXS-F


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:- А+ енергетска ефикасност - ИНВЕРТЕР технологија - можност за инсталирање на sид или во вдлабнатен простор од sидот - малата висина на уредот овозможува поставување и испод прозор - проток на воздух насочен долж подот СОР до 4.38 ЕЕR до 5.53 Распон на можен капацитет [kW] 2.5 – 5.0 ладење 3.4 - 5.8 греење
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:Japan
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show  023109949

  shopping assistance