00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35A +RXF35A

10%save

DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35A +RXF35A

Цената е со вклучен ДДВ
56.800 MKD 51.120 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:•Инвертер клима со елегантен дизајн –BLUEVOLUTION серија со R- 32 еколошки фреон .
  •R-32 влијае во намалување на штетното влијание врз околината до 68% , во споредба со R-410A и дополнително ја намалува потрошувачката на енергија, благодарение на повисоката енергетска ефикасност што ја оддава .
  •A++/А+ енергетска класа
  •• SCOP /SEER 4.06 / 6.21
  •WiFi адаптер за "on-line" контрола ( опција )
  • Исклучително тивок режим на работа до 21 dB
  • капацитет на греење до 4,8 kW
  • капацитет на ладење до 3,8 kW
  • Фотокаталитички филтер од титан-апатит – овозможува прочистен воздух од алергени , бактерии,вируси и непријатни мириси.
  •Економичен режим на работа
  •Работно подрачје од -15 до + 46 ◦С.
  •Заштедата на енергија е само една од предностите на оваа единица. Со купување на DAIKIN SENSIRA FTXF-35A Вие се одлучувате за двојно штедење
  •ќе го намалите влијанието на штетните гасови во сопствената животна средина ,
  • ќе штедите на пари, поради ниските сметки за струја.

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП - единствен Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .
  Продажен салон - Скопјанка : (02) 5 11 54 24
  Продажен штанд –City Mall (1кат) 076 / 344-728
  Дирекција Тел: (02)310 99 49
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk
 • Availability:In Stock
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:Czech Republic
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show
  10%save
  Retail Price - VAT Included:58.900 MKD 53.010 MKD

  DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35A +RX ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:58.900 MKD 53.010 MKD

  Daikin SENSIRA FTXF-35/RXF-35 инвер ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:78.900 MKD 71.010 MKD

  DAIKIN инвертер клима уред SENSIRA ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:67.900 MKD 61.110 MKD

  Daikin SENSIRA FTXF-42/RXF-42 инвер ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:49.900 MKD 44.910 MKD

  DAIKIN инвертер клима SENSIRA FTXC- ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:42.900 MKD 38.610 MKD

  DAIKIN инвертер клима SENSIRA FTXC- ...
  023109949

  shopping assistance