00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B16N3 КЛИМА УРЕД INVERTER

TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B16N3 КЛИМА УРЕД INVERTER

Цената е со вклучен ДДВ
104.800 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Атрактивен, економичен инвертер од Toshiba.

  Еднонасочна хибридна инвертерска технологија со интелигентно управување во PWM или PAM режим
  Ротационен клипен компресор со максимална енергетска ефикасност
  Особено висока ефикасност во услови на делумно оптоварување, во такви услови уредот и најчесто работи
  Еколошки прифатлив ладилен флуид R410A
  Функција ”самочистење” со која целосно се суши изменувачот на топлина
  Функција ”комфорно спиење”.
  Сингл или мулти инсталација

  Технички карактеристики:

  • Капацитет на ладење kW: до 5,0
  • Потрошувачка на ел.енергија во режим на ладење kW: 1,39
  • Сезонски коефициент на енергетска ефикасност при ладење: 6,10
  • Енергетска класа: Aᐩᐩ

  • Капацитет на греење kW: до 6,9
  • Потрошувачка на ел.енергија во режим на греење kW: 1,51
  • Сезонски коефициент на перформанси при греење: 3,9
  • Енергетска класа: A

 • Availability:In Stock
 • Seller:AIRCON
 • Warranty:3 years
 • company profile

  AIRCON

  • Company introduction:АИРКОН е инженерски ориентирана компанија која постои на нашиот пазар веќе подолго време, од 1997 година , а големиот број задоволни клиенти гарантира успешно дејствување и во годините што претстојат. Покрај самоиницијативното сертифицирање на менаџмент системот ISO 9001 и системот за животна средина ISO14001, АИРКОН го усогласи своето делување со измените во Законот за градба и доби Лиценца А за проектирање, ревизија, надзор, изведба и управување со градби. Основните активности се базираат на превземање на фазата машинство во градежната индустрија, нејзино автоматско уптавување и контрола, и тоа: • проектирање на техничката документација • испорака на опрема од палетата на производи на своите Принципали • монтажа на опремата и пуштање во работа, • изведба на инсталации • контрола и регулација на системите за греење, ладење и вентилација со опрема за автоматска регулација , BMS систем • редовно и сервисно одржување • надзор над договорни активности за фаза машинство • консултантски услуги и инвестициони анализи Работиме со опрема од светски реномирани производители, нашиот опсег на опрема се состои од: • клима уреди • чилери / топлински пумпи • вентилоконвектори • клима комори • вентилатори • соларни системи
  • Contact Person Name:Аиркон Доо
  • Address:Дичо Петров 3
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 3090500
  • Fax #:02 3090501
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:84.800 MKD

  TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B16N3 КЛИМА ...

  Retail Price - VAT Included:90.700 MKD

  TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B16N3 КЛИМА ...

  Retail Price - VAT Included:72.600 MKD

  TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B16N3 КЛИМА ...

  Retail Price - VAT Included:63.200 MKD

  TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B16N3 КЛИМА ...

  Retail Price - VAT Included:59.900 MKD

  TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B16N3 КЛИМА ...

  Retail Price - VAT Included:47.800 MKD

  TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B16N3 КЛИМА ...
  023090500

  shopping assistance