00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

TOSHIBA MIRAI RAS-10BKV КЛИМА УРЕД INVERTER


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Атрактивен, економичен и најнов инвертер од Toshiba.

  • Еднонасочна хибридна инвертерска технологија со интелигентно управување во PWM или PAM режим
  • Ротационен клипен компресор со максимална енергетска ефикасност
  • Особено висока ефикасност во услови на делумно оптоварување, во такви услови уредот и најчесто работи
  • Еколошки прифатлив ладилен флуид R410A
  • Функција ”самочистење” со која целосно се суши изменувачот на топлина

  Технички карактеристики:

  • Капацитет на ладење kW: до 3,1
  • Потрошувачка на ел.енергија во режим на ладење kW: 0,85
  • Сезонски коефициент на енергетска ефикасност при ладење: 5,60
  • Енергетска класа: Aᐩ

  • Капацитет на греење kW: до 3,9
  • Потрошувачка на ел.енергија во режим на греење kW: 0,84
  • Сезонски коефициент на перформанси при греење: 4,00
  • Енергетска класа: Aᐩ

 • Availability:Contact
 • Seller:AIRCON
 • company profile

  AIRCON

  • Company introduction:АИРКОН е инженерски ориентирана компанија која постои на нашиот пазар веќе подолго време, од 1997 година , а големиот број задоволни клиенти гарантира успешно дејствување и во годините што претстојат. Покрај самоиницијативното сертифицирање на менаџмент системот ISO 9001 и системот за животна средина ISO14001, АИРКОН го усогласи своето делување со измените во Законот за градба и доби Лиценца А за проектирање, ревизија, надзор, изведба и управување со градби. Основните активности се базираат на превземање на фазата машинство во градежната индустрија, нејзино автоматско уптавување и контрола, и тоа: • проектирање на техничката документација • испорака на опрема од палетата на производи на своите Принципали • монтажа на опремата и пуштање во работа, • изведба на инсталации • контрола и регулација на системите за греење, ладење и вентилација со опрема за автоматска регулација , BMS систем • редовно и сервисно одржување • надзор над договорни активности за фаза машинство • консултантски услуги и инвестициони анализи Работиме со опрема од светски реномирани производители, нашиот опсег на опрема се состои од: • клима уреди • чилери / топлински пумпи • вентилоконвектори • клима комори • вентилатори • соларни системи
  • Contact Person Name:Аиркон Доо
  • Address:Дичо Петров 3
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 3090500
  • Fax #:02 3090501
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Estia топлинска пумпа

  Retail Price - VAT Included:29.000 MKD

  COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) ...

  Retail Price - VAT Included:48.990 MKD

  COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) ...

  Retail Price - VAT Included:56.990 MKD

  COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) ...

  Retail Price - VAT Included:56.990 MKD

  COOPER&HUNTER ALPHA INVERTER (R32) ...
  023090500

  shopping assistance