00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN инвертер клима SENSIRA FTXC-B/RXC-B ( new)

10%save

DAIKIN инвертер клима SENSIRA FTXC-B/RXC-B ( new)

Цената е со вклучен ДДВ
42.900 MKD 38.610 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:•Инвертер клима уред, високоѕидна единица
  •Енергетска класа (ладење/греење): A++/A+
  •Достапни капацитети: 3,5KW; 5KW; 6KW; 7KW
  • R32 еколошки фреон, BLUEVOLUTION
  • 24-часовен тајмер
  •Онлајн контролер (опционално)- управување на внатрешната единица преку мобилна аплиакција од било каде, преку локална мрежа или интернет
  •Нејзиниот "Swing" компресор во споредба со ротирачкиот компресор (кај другите инвертери) обезбедува поголема заштеда на енергија, помал ризик за дефекти на единиците и потивко работење!
  • Работи тивко: до 21 dB(A)
  •Температурен опсег на работа при ладење од 10℃ до + 46℃
  •Температурен опсег на работа при греење од -15℃ до + 18℃
  •Wi-Fi адаптер за “on-line” контрола ( опција )
  •Моќен режим на работа
 • Availability:In Stock
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:Malaysia
 • Warranty:3 years
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Daikin Sensira

  10%save
  Retail Price - VAT Included:46.500 MKD 41.850 MKD

  DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35A +RX ...

  Retail Price - VAT Included:62.900 MKD

  Daikin инвертер клима уред SENSIRA- ...
  023109949

  shopping assistance