00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Daikin Inverter Air conditioner series Professional C/FTXS-K /G + RXS-L(3)/F8


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Високоѕидна единица.
  Дискретен модерен дизајн за оптимална ефикасност и
  удобност, благодарение на интелигентното око со 2 области. Предности:
  ›› Дискретен модерен дизајн. Мазната заобленост прекрасно
  се вклопува во ѕидовите, што овозможува незабележливо
  присуство во сите внатрешни декори.
  ›› Висококвалитетна матна кристална бела облога
  ››Многу тивко при работа: работата на единицата едвај може да
  се слушне. Нивото на притисок на звукот се спушта до 19dBA!
  ›› Идеално за инсталација во спални соби (20,25 класа) и дневни
  простории со поголем простор или со неправилна форма
  (35,42,50 класа)
  ›› Интелигентно око со 2 области: протокот на воздух се насочува
  во зона во која не се наоѓа лицето во моментот; ако не забележи
  луѓе, единицата ќе премине автоматски на поставките за
  енергетска ефикасност (FTXS35,42,50K)
  ›› Контролор преку интернет: контролирајте ја внатрешната
  единица од било кое место со помош на апликација, преку
  локална мрежа или интернет.
 • Availability:Contact
 • Seller:Pakson
 • Warranty:3 years
 • company profile

  Pakson

  • Company introduction:PAKSON is authorized to sell, install and service equipment from the world-renowned brand of air conditioning equipment - DAIKIN from Japan: - VRV systems - ALTHERMA heat pumps - highly efficient water-cooled heat pumps (geothermal heat pumps) - inverterted air-cooled heat pumps - vent-convectors in all versions - split and multi split inverter air conditioners The offer includes products from the following European manufacturers of HVAC equipment, for which we are authorized: - RC Group - Italy (water-cooled heat pumps – geothermal, chillers, air cabinets) - Sabiana - Italy (vent- convectors hot Calorifer) - Dynair (fans)
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:Загребска 28в лок.4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:076360654
  • Telephone #:02/3109998
  • Fax #:02/3108889
  • Geo Location:Show  023109998

  shopping assistance