00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

COOPER&HUNTER SUPREME INVERTER 3,5 kW CH-S12FTXAM2S-BL (-30 ˚C) (А+++)


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели, комплетно решение за греење и ладење, висока енергетска ефикасност
  - ДВОСТЕПЕН КОМПРЕСОР
  - Работен режим од -30°С до +54°С со класа А+++ на ладење и на греење
  - Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
  - G – MATRIK технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенции
  - Грејачи на компресор и шасија, електронски експанзионен вентил
  - Ниско ниво на бучава
  - Работи на напон од 96V до 260V

  Модел SUPREME INVERTER (BLACK)CH-S12FTXAM2S-BL
  Капацитет ладење (kW)3,53 (0,85-5,00)
  Капацитет греење (kW)4,20 (0,88-7,20)
  Напојување~220V-240V/50Hz/1Ph
  Електрична потрошувачка ладење (kW)0,84 (0,06-1,90)
  Електрична потрошувачка греење (kW)0,95 (0,13-2,60)
  SEER8,5 (А+++)
  SCOP5,1 (А+++)
  Проток на воздух (m3/h)450 ÷ 800
  Ниво на бучава на внатрешна единица dB(A)20 ÷ 46
  Ниво на бучава на надворешна единица dB(A)54
  Димензии (внатрешна) (mm)996x301x225
  Димензии (надворешна единица) (mm)899х596х378
  Маса (внатр./надв. единица) (kg)13,5/45,5
  Одвлажнување l/h1,4
 • Availability:In Stock
 • Warranty:3 years
 • company profile

  Mepring servisi

  • Company introduction:Продажба на опрема за климатизација и автоматско управување Проектирање и изведба на централни системи за климатизација
  • Contact Person Name:Jasmina
  • Address:Јуриј Гагарин 73-б
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023090701
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  4.5 of 5.0 (1 ratings total)

  Retail Price - VAT Included:60.000 MKD

  COOPER&HUNTER SUPREME INVERTER 3,5 ...

  Retail Price - VAT Included:75.000 MKD

  COOPER&HUNTER SUPREME INVERTER 5,5 ...

  Retail Price - VAT Included:48.990 MKD

  COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) ...

  Retail Price - VAT Included:29.000 MKD

  COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) ...

  Retail Price - VAT Included:31.990 MKD

  COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) ...

  Retail Price - VAT Included:56.990 MKD

  COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) ...
  023090701

  shopping assistance