00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) 3,5 kW CH-S12FTXLA-NG (-25 ˚C) (А+++)

COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) 3,5 kW CH-S12FTXLA-NG (-25 ˚C) (А+++)

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

32900 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Free Delivery

Delivery within 1-2 work days. Free delivery for Macedonia.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели, најпродаван модел на клима уред сезона 2018, комплетно решение за греење и ладење, висока енергетска ефикасност
  - Работен режим од -25°С до +48°С со класа А++ на ладење и А+++ на греење
  - Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
  - CH 7-SKY напреден систем на филтрација
  - G – MATRIK технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенции
  - Грејачи на компресор и шасија, електронски експанзионен вентил
  - Ниско ниво на бучава
  - Работи на напон од 96V до 260V

  Модел ARCTIC INVERTER
  CH-S12FTXLA-NG
  Капацитет ладење (kW) 3,50 (0,70-4,00)
  Капацитет греење (kW) 3,67 (0,80-4,5)
  Напојување ~220V-240V/50Hz/1Ph
  Електрична потрошувачка ладење (kW) 0,80 (0,09-1,45)
  Електрична потрошувачка греење (kW) 0,79 (0,18-1,5)
  Ладилен медиум R32

  SEER 7 (А++)
  SCOP 5,1 (А+++)
  Проток на воздух (m3/h) 390/420/450/490/560/620/680
  Ниво на бучава на внатрешна единица (мин., средна, макс.) dB(A) 22/24/26/29/32/35/38
  Ниво на бучава на надворешна единица dB(A) 52
  Димензии (внатрешна) (mm) 845х289х209
  Димензии (надворешна единица) (mm) 848х596х320
  Маса (внатр./надв. единица) (kg) 10.5/31
  Одвлажнување l/h 1,4
 • Availability:In Stock
 • Warranty:3 years
 • оцени од корисници
  company profile

  Mepring servisi

  • Company introduction:Продажба на опрема за климатизација и автоматско управување Проектирање и изведба на централни системи за климатизација
  • Contact Person Name:Jasmina
  • Address:Никола Парапунов 3 А/26 лок.2
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023090701
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  4.5 of 5.0 (1 ratings total)

  Retail Price - VAT Included:31.000 MKD

  COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) ...

  Retail Price - VAT Included:50.900 MKD

  COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) ...

  Retail Price - VAT Included:68.900 MKD

  COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) ...

  Retail Price - VAT Included:46.900 MKD

  COOPER&HUNTER VERITAS (R32) 5.5 kW ...
  070/287-777

  shopping assistance