00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Сет за во градина 3 во 1


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:- Димензии: 207х177х131 см
  - Самиот производ содржи лизгалка,кош и лулашка.
  - Погодно за во двор
  - Должината на лизгалката е 155 см
  - За деца анд 3 год.
  - Врвен турски квалитет

  Pilsan 06 141
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Turkey
 • оцени од корисници
  company profile

  Андреј Компани

  • Company introduction:За насмевката на вашите најмили, да биде присутна во секое време ние ја имаме тајната повеке од 20 години,повелете во Андреј Компани!
  • Contact Person Name:Баже
  • Address:Петричка 6; Ванчо Прке б.б. Штип
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 222235
  • Telephone #:(032)388103
  • Year registered:1998
  • Total employees:35
  • Geo Location:Show
  33%save
  Retail Price - VAT Included:18.150 MKD 11.998 MKD

  Сет 3 во 1

  44%save
  Retail Price - VAT Included:17.940 MKD 9.975 MKD

  Сет лизгалка и лулашка за во двор
  070/287-777

  shopping assistance