00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Џип 12V

21%save

Џип 12V

Цената е со вклучен ДДВ
36.000 MKD 28.440 MKD

 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:- Џип на акумулатор 12V
  - Големина 138.5х76х74.5 см
  - Носивост до 70 кг
  - Брзина на џипот: 3,5 - 8 km/h
  - Можност за приклучување на SDcard и USB.
  - Погон на сите 4 тркала (4х4)
  - Безбедносни појаси
  - Палење со картичка (клуч)
  - Можност на бирање на брзините

  Pilsan 05 273
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Turkey
 • оцени од корисници
  company profile

  Андреј Компани

  • Company introduction:За насмевката на вашите најмили, да биде присутна во секое време ние ја имаме тајната повеке од 20 години,повелете во Андреј Компани!
  • Contact Person Name:Баже
  • Address:Петричка 6; Ванчо Прке б.б. Штип
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 222235
  • Telephone #:(032)388103
  • Year registered:1998
  • Total employees:35
  • Geo Location:Show
  25%save
  Retail Price - VAT Included:20.000 MKD 15.000 MKD

  Пантер Џип 12V
  070/287-777

  shopping assistance