00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Skin prick test with standard inhalational allergies


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Internal Medicine and Dermatovenerology have over 50 allergens deployed in two pallets, standard and nutritional allergens. Get results immediately.
 • Availability:Contact
 • company profile

  Promedika Medical Centar

  • Company introduction:Промедика Медикал Центар е приватна здравствена организација која нуди широк спектар на специјалистички услуги и професионална и квалитетна нега од дијагноза до рехабилитација во пријатен амбиент.Тимот од стручни лица кои го сочинуваат нашиот центар е спремен со своето знаење , искуство , трпеливост и љубезност да се грижат за вашето здравје , почитувајќи ги највисоките стандарди и принципи на современата медицина и препораките на СЗО. Во нашата установа работат стручњаци од различни медицински области кои со помош на најсовремената опрема се во можност брзо и прецизно да постават дијагноза и да ординираат соодветна современа терапија.
  • Contact Person Name:Др. Обрад Росиќ
  • Address:ул. Св. Кирил и Методиј бр.50
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/3248-454
  • Fax #:02/3248-401
  • Geo Location:Show  023248454

  shopping assistance