00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Ортоза за бандажирање на рачен зглоб Mанумед


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Ортоза за бандажирање на рачен зглоб Mанумед
  Ортозата е направена од компресивен материјал кој дава ефикасна стабилизација на рачниот зглоб. Лентата дава дополнителна стабилност. Изработен е од активни и мерино влакна кои овозможуваат терморегулација во лето и во зима, давајќи му дополнителна стабилност на зглобот при спортување, работа или во секојдневниот живот. Од долната страна има шина која што е анатомски дизајнирана за да не пречи при носењето. Во пределот на палецот ткаенината е повеќе еластична што овозможува комфорт при носењето.

  Димензии/Големини (Обем на рачен зглоб)

  I 13-15 см

  II 15-17 см

  III 17-19 см

  IV 19-21 см
 • company profile

  Medicus Help (Medikus Help)

  • Company introduction:Основна програма во работењето на Медикус Хелп (Medikus Help) е програмата на ортопедските помагала. Важноста на ортопедските помагала во секојдневието на луѓето чиј живот ненадејно или постепено се изменил е огромна. Ортопедските помагала се помош во извршувањето на секојдневните обврски, овоможуваат движење, седење, надоместуваат физички недостаток, даваат шанса за поквалитетен живот. Тоа беше една од причините да започнеме со дејноста увоз и дистрибуција на ортопедски помагала. Определбата на Медикус Хелп (Medicus Help) е понудата на ортопедски помагала за македонскиот граѓанин да биде поразноврсна и поквалитетна. Нашата цел е да понудиме квалитетна и врвна услуга. Сакаме доколку постои болест, било привремена или трајна да ја олесниме со соодветно помагало, кое ќе значи подобро секојдневие. Желба ни е и да помогнеме во превенцијата од појава на деформитети кај младата популација. Увезуваме најквалитетни и најсовремени сертифицирани ортопедски помагала. Претставници сме на реномирани светски производители. Редовно ги посетуваме светските саеми, ги следиме новините и трендовите во светот на ортопедските помагала и постојано го зголемуваме нашиот асортиман. За да овозможиме полесна пристапност на ортопедските помагала ширум Македонија отворивме 10 специјализирани продавници. Константно работиме на усовршување на нашиот кадар преку едукации и курсеви кои ги организираат нашите добавувачи и нашиот стручен кадар. Имаме склучено и Договор со Фондот за здравствено осигурвање на Р.Македонија, што на осигурените лица им овозможува на поевтин и поедноставен начин да дојдат до потребното помагало. Задоволството на купувачот е нашиот најголем успех.
  • Contact Person Name:Радмила
  • Address:Качанички пат б.б., Визбегово
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070260864
  • Telephone #:023220745
  • Fax #:023130015
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  4.7 of 5.0 (3 ratings total)
  023220745

  shopping assistance