00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ЕКГ Холтер систем

ЕКГ Холтер систем

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:ЕКГ Холтер Систем HolCARD 24w Alfa System A703
  - 3- канален рекордер на ЕКГ сигнал
  - анализа на ST сегмент во сите канали
  - детекција на аритмија
  - минимален/максимален среден пулс; тахи/брадикардија
  - елевација /депресија NA ST сегмент
  - презентација на резултати во тренд формат
 • Availability:On Order
 • Seller:Bi-mek
 • company profile

  Bi-mek

  • Company introduction:Би-МЕК e овластен дистрибутер на многу светски познати и реномирани производители на медицинска опрема и предиктивни тестови. Вредностите на кои се темели нашиот континуиран успех се квалитет, услужност, доверба и разбирање на потребите на нашите клиенти.
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:Јуриј Гагарин 31 Б
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023296990
  • Fax #:023296990
  • Geo Location:Show  023296990

  shopping assistance