00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Сет од 4 керамички шољи за кафе во 4 бои со лажички


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Сет од 4 керамички шољи за кафе во 4 бои со лажички спакувани во кутија подарок.

  Димензии: 242 x 119 x 69 mm
 • Category:Frame
 • Availability:In Stock
 • company profile

  Promo koncept

  • Company introduction:Промо Концепт Ви нуди широк асортиман на производи кои сигурно би ги задоволиле Вашите потреби за бизнис подароци, промотивен и рекламен материјал од речиси 10000 различни производи.
  • Contact Person Name:Tina Savinova
  • Address:Gjuro Gjakovikj 54a (MIroslav Krleza)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/3101 555
  • Fax #:02/3221560
  • Geo Location:Show  023101555

  shopping assistance