00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Сет маса со столици


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Гарнитура за седење.
  Сетот вклучува:
  - 4 столици
  - 1 маса

  Материјал: метал, ратан и стакло.

  Шифра: 86414/23
 • Availability:In Stock
 • company profile

  Alfi Technocenter

  • Company introduction:АЛФИ БИ КОМПАНИ е трговско друштво кое од 1992 година успешно се пласира и развива на домашниот и странскиот пазар преку пласман на повеќе од 35.000 производи, кои со својот квалитет и иновативност придонесуваат за нивна препознатливост кај широката категорија на потрошувачи. АЛФИ БИ КОМПАНИ, чија главна визија и цел е задоволување на најпребирливите купувачи, се стреми кон постојано зголемување на својот асортиман, квалитетот на производите, инвестирањето во човечки ресурси за квалитетна услуга и љубезен однос со купувачите, инвестирање во трговски капацитети за поголема комфорност на нашите ценети потрошувачи. Ориентираност кон постојано усовршување и модернизирање на своето работење по примерот на светските трговски центри, непосредно се стекнува со епитетот на еден од лидерите во својата област. АЛФИ БИ КОМПАНИ, своето идно работење се стреми да го насочи кон проширување на своите капацитети, поголем пласман на домашниот и странскиот пазар и поголема општествена и социјална вклученост.
  • Contact Person Name:Бошко
  • Address:Индустриска зона б.б., нас.Карпош
  • Post Code:1000
  • City:Kumanovo , Macedonia
  • Cell Phone #:076/266-994
  • Telephone #:031445210
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  4.4 of 5.0 (10 ratings total)

  11%save
  Retail Price - VAT Included:16.990 MKD 14.990 MKD

  Сет Melody

  18%save
  Retail Price - VAT Included:3.700 MKD 2.999 MKD

  Гарден сет - маса и 2 столици

  17%save
  Retail Price - VAT Included:14.990 MKD 12.390 MKD

  Set Bahama/Bali

  17%save
  Retail Price - VAT Included:14.990 MKD 12.390 MKD

  Set Bahama/Bali

  11%save
  Retail Price - VAT Included:20.990 MKD 18.490 MKD

  Set Bahama/Bali

  12%save
  Retail Price - VAT Included:30.990 MKD 26.990 MKD

  Маса и столици за во градина Сет
  031445210

  shopping assistance