00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Громобранска опрема Veda Total ΔT= 60μs


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description: Роденденско намалување на громобрани, громобрански фаќачи со уред за рано стартување (ГФУРС).
  - тип: Veda total ΔT= 60μs;
  *Понудата важи до 31.03.2017
 • Availability:In Stock
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Daris Inzenering

  • Company introduction:Дарис инженеринг ДООЕЛ Скопје е реномирана компанија препознатлива на пазарот во Македонија и пошироко по извонредниот квалитет на производи и услуги кои ги нуди во повеќе индустриски гранки. Гаранција за квалитетот на сопственото производство, производите и услугите се образованиот кадар со бројни квалификации, континуираните обуки и богатото работно искуство на персоналот на компанијата и стручните соработници. Компанијата е етаблирана со препознатлив квалитет во областа на проектирање, дистрибуција, производство, монтажа на опрема и изведба на комплетни системи од следните области: - сопствено производство на громобрански фаќачи со уред за рано стартување (ГФУРС) тип ВЕДА ТОТАЛ; - изведба и контрола на системи за громобранска заштита; - стручна техничка помош за демонтажа на радиоактивни громобрани (РАГ); - заземјувачки системи; - антикорозивна катодна заштита - изведба, сервис и контрола; - фотоволтаични системи за електрично напојување (островски и вмрежени); - системи за автоматско управување; - електрично осветление; - осветление со дневни светилки без електрично напојување; - контактно и бесконтактно мерење температури во индустријата; - системи за детекција на гасови; - изведба на електрични инсталации во експлозивна (Ех) изведба; - „паметни“ електрични системи и инсталации; - специјални електрични системи на барање на клиентите; - мерни инструменти за електрични и неелектрични големини; - овесна и спојна опрема (вкрсни спојки, шелни, држачи и слично); - изработка на проекти, студии и стручни извештаи. Компанијата Дарис инженеринг ДООЕЛ Скопје со гордост може да се пофали со реномето на најголемо кумулативно искуство на својот персонал и стручните соработници со произведени, проектирани, инсталирани и контролирани системи за громобранска заштита, радиоактивни громобрани и громобрански фаќачи со уред за рано стартување кај околу 500 громобрански системи во Република Македонија. Целокупното производство и понудените услуги на компанијата се унифицирани со
  • Contact Person Name:Petre Risteski
  • Address:Алексо Демниевски 7
  • Post Code:1060
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:075530592
  • Geo Location:Show  075530592

  shopping assistance