00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Прозори LB.Profile 70 мм


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:LB.Profile GmbH - Германскиот произведувач на профили за врати и прозори со најдолга традиција, влегува на Макеноскиот пазар. Генералното застапништво во дистрибуција и продажба на LB.Profile GmbH го поседува фирмата со долга традиција и искуство во продажба на алуминиумски и ПВЦ профили Темпо Профили 99.
  LB.Profile GmbH развива систем за прозори и врати со огромна компетенција, врвна технологија и акумулирано знаење. Темпо Профили 99 како новитет оваа година ги претставува виско квалитетните ЛБ профили 70мм и 82мм со три гуми.
 • Category:Windows
 • Availability:Contact
 • company profile

  Темпо профили 99

  • Company introduction:Темпо Профили 99 се занимава со продажба на алуминиумски профили, ПВЦ профили, панели, украсни панели, аксесоари за алуминска и ПВЦ столарија како што се брави, ментешиња, електрични прифатници, гелендери, механизам за ПВЦ, пурпени идр. Темпо Профили 99 е основана во 2011 година и е наследник на реномираната компанија Темпо 96, компанија со долга традиција. Нашата мисија е да ја продлжиме традицијата на Темпо 96 со проширување на пазарот преку воспоставување на соработка врз основа на доверба со своите клиенти и добавувачи. Нашата визија е да бидеме поефективни, да се прошириме на пазарот, и да имаме задоволни клиенти.
  • Contact Person Name:Темпо профили 99
  • Address:Јадранска магистрала 210 (Качанички пат)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 344693
  • Telephone #:02 2656405  022656405

  shopping assistance