00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

СКАЛА АЛУМ. НА СКЛОПУВАЊЕ ЅЗ-001


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Алуминиумска скала
  Број на газишта: 4
  Висини на скала: 1.66м
  Работна висини: 3.66м
  Шифра на производител: C04C/08
  Класа: ХОБИ
  Носивост: 150кг
  Сертификат: EN 131
 • Availability:In Stock
 • Seller:Baukit
 • Place of Origin:Italy
 • company profile

  Baukit

  • Company introduction:Основна дејност на компанијата е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Во моментот БАУКИТ ГРУП ДОО е претставник на Македонскиот пазар на повеќе истакнати брендови од Европски производители, KRAUSE - Германија, TELLURE ROTA - Италија, PFT - Германија, MARBET - Полска, DAMAR - Полска, SIGMA - Италија, COMENSAL - Полска, RAIMONDI - Италија, AWENTA - Полска, PATROL - Полска, YATO - Полска, PFERD - Германија, TOLSEN, како и 15-тина производители на најразличен асортиман од Кина. Наша цел е понуда на квалитетни производи на потрошувачите и професионална услуга, а преку нашата развиена дистрибутивна мрежа, нашите производи се достапни во повеќето градови во Македонија.
  • Contact Person Name:Стефан
  • Address:бул.Александар Македонски б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:0038976467308
  • Telephone #:022535099
  • Fax #:022535099
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:1.950 MKD

  СКАЛА АЛУМ. НА СКЛОПУВАЊЕ ЅЗ-001

  Retail Price - VAT Included:1.790 MKD

  СКАЛА АЛУМ. НА СКЛОПУВАЊЕ ЅЗ-001

  30%save
  Retail Price - VAT Included:3.900 MKD 2.730 MKD

  СКАЛА АЛУМ. НА СКЛОПУВАЊЕ ЅЗ-001

  Retail Price - VAT Included:590 MKD

  СКАЛА АЛУМ. НА СКЛОПУВАЊЕ ЅЗ-001

  Retail Price - VAT Included:249 MKD

  СКАЛА АЛУМ. НА СКЛОПУВАЊЕ ЅЗ-001

  Retail Price - VAT Included:299 MKD

  СКАЛА АЛУМ. НА СКЛОПУВАЊЕ ЅЗ-001
  022535099

  shopping assistance