00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

СОЛАРЕН КОЛЕКТОР WOLF TopSon F3-1


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:TopSon F3-1 е соларен колектор со рамен панел и со високи перформанси од WOLF Германија. Тој е произведен од еколошки материјали од еден вид кои може да се одвојат и рециклираат во иднина без никакви проблеми.

  Високиот квалитет на производот овозможува очекуван работен век од 20 години. Ново развиениот алуминиумски басен, кој е запечатен од сите страни допринесува кон очекувано долгиот работен живот на колекторот.

  Колектори со рамен панел тестиран на EN 12975 Дел 2 со висока енергетска ефикасност.

  Длабоко повлечен алуминиумски колекторски басен, отпорен на временските услови

  Минерална термална изолација, дебелина од 60 mm за минимални загуби од ладење. TopSon е со дополнително изолирани страници

  Колектор од чист бакар за висока ефикасност

  Кривулестата конструкција гарантира еднаков проток и ефективност при низок проток

  Копензатори за експанзија меѓу колекторите

  Безбедносно стакло со дебелина 3.2 mm, отпорно на град, според EN 12975

  Може да се поврзат до 5 колектори од една страна, опционално поврзување од лево или од десно.

  Само испразнување преку "four-connection" технологија

  *Површина 2,3 м2
  *Оптичка ефикасност 80,4 %

 • Availability:Contact
 • Seller:AIRCON
 • Place of Origin:Germany
 • Warranty:5 years
 • company profile

  AIRCON

  • Company introduction:АИРКОН е инженерски ориентирана компанија која постои на нашиот пазар веќе подолго време, од 1997 година , а големиот број задоволни клиенти гарантира успешно дејствување и во годините што претстојат. Покрај самоиницијативното сертифицирање на менаџмент системот ISO 9001 и системот за животна средина ISO14001, АИРКОН го усогласи своето делување со измените во Законот за градба и доби Лиценца А за проектирање, ревизија, надзор, изведба и управување со градби. Основните активности се базираат на превземање на фазата машинство во градежната индустрија, нејзино автоматско уптавување и контрола, и тоа: • проектирање на техничката документација • испорака на опрема од палетата на производи на своите Принципали • монтажа на опремата и пуштање во работа, • изведба на инсталации • контрола и регулација на системите за греење, ладење и вентилација со опрема за автоматска регулација , BMS систем • редовно и сервисно одржување • надзор над договорни активности за фаза машинство • консултантски услуги и инвестициони анализи Работиме со опрема од светски реномирани производители, нашиот опсег на опрема се состои од: • клима уреди • чилери / топлински пумпи • вентилоконвектори • клима комори • вентилатори • соларни системи
  • Contact Person Name:Аиркон Доо
  • Address:Дичо Петров 3
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 3090500
  • Fax #:02 3090501
  • Geo Location:Show  023090500

  shopping assistance