00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Solar systems Centrometal

Solar systems Centrometal

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Плочест колектор серија CPK 7210N Alu претставува современ производ со високи квалитети и современ дизајн. Наменет е првенствено за загревање на топла вода, базени и како составен дел од централно греење со акумулациона топлина. Плочестите колектори CPK 7210N Alu изградени се од квалитетни материјалишто им овозможува долг век на експлоатација во сите временски услови. Премазот на абсорбционите плочи преку целиот колектор овозможуваат најдобар пренос на топлина и максимално користење на површината на колекторот. ФЕРОТЕРМ ви нуди соларни системи од брендот Centrometal. Контактирајте не на за да добиете најдобра понуда. Teлефони: 070/949989; 044/522988.
 • Availability:Contact
 • Seller:Feroterm
 • company profile

  Feroterm

  • Company introduction:Феротерм e компанија која нуди опрема за греење и соларни системи и колектори.
  • Contact Person Name:Vedat
  • Address:с.Боговиње
  • Post Code:1220
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:070949989
  • Telephone #:044522988
  • Year registered:1999
  • Total employees:5
  • Geo Location:Show  044522988

  shopping assistance