00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

СКЕЛЕ АЛУМИНИУМСКО СТАБИЛО 50 5.40М 735225


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Професионално сертифицирано алуминиумско скеле - СЕРИЈА СТАБИЛО 50

  Производител: KRAUSE Германија

  - Изработено по EN1004 норми
  - Носивост од 200кг/м2
  - Основата на скелето е изработена од челик
  - Погодно за внатрешна и надворешна употреба
  - Идеално решение за задачи кои бараат работна површина, достигнувајќи работна висина и до 14,00м
  - Работните платформи можат да се постават на било која пречка - растојанието помеѓу пречките е 250мм, можат да се постават и помеѓу попречните дијагонали
  - Работната платформа е направена од водоотпорни, нелизгачки плочки
  - Скелето поседува тркала со навој, со можност за нивелирање на скелето на нерамен терен
  - Стабилизатори се потребни, и се вклучени во скеле со работна висина од 6,40м и повеќе
  - Брз систем на монтажа на скелето

  Димензии на платформа: 2,00м * 1,50м
  Работна висина: 5,40м
  Висина на платформа: 3,40м
  Висина на скеле: 4,40м

  https://www.krause-systems.co.uk/fileadmin/user_upload/pdfs_en/stabilo_mobilescaffold_s50.pdf
 • Availability:In Stock
 • Seller:Baukit
 • Place of Origin:Germany
 • company profile

  Baukit

  • Company introduction:Основна дејност на компанијата е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Во моментот БАУКИТ ГРУП ДОО е претставник на Македонскиот пазар на повеќе истакнати брендови од Европски производители, KRAUSE - Германија, TELLURE ROTA - Италија, PFT - Германија, MARBET - Полска, DAMAR - Полска, SIGMA - Италија, COMENSAL - Полска, RAIMONDI - Италија, AWENTA - Полска, PATROL - Полска, YATO - Полска, PFERD - Германија, TOLSEN, како и 15-тина производители на најразличен асортиман од Кина. Наша цел е понуда на квалитетни производи на потрошувачите и професионална услуга, а преку нашата развиена дистрибутивна мрежа, нашите производи се достапни во повеќето градови во Македонија.
  • Contact Person Name:Стефан
  • Address:бул.Александар Македонски б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:0038976467308
  • Telephone #:022535099
  • Fax #:022535099
  • Geo Location:Show  022535099

  shopping assistance