00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА ЦОРДА 4 000705

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА ЦОРДА 4 000705

Цената е со вклучен ДДВ
2.750 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Алуминиумска скала
  Број на газишта: 3+1
  Висина на скала: 0.80м
  Работна висина: 2.80м
  Шифра на производител: 000705
  Класа: CORDA
  Гаранција: 2 години
  Носивост: 150кг
  Сертификат: EN 131
 • Availability:In Stock
 • Seller:Baukit
 • Place of Origin:Germany
 • Warranty:2 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Baukit

  • Company introduction:Основна дејност на компанијата е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Во моментот БАУКИТ ГРУП ДОО е претставник на Македонскиот пазар на повеќе истакнати брендови од Европски производители, KRAUSE - Германија, TELLURE ROTA - Италија, PFT - Германија, MARBET - Полска, DAMAR - Полска, SIGMA - Италија, COMENSAL - Полска, RAIMONDI - Италија, AWENTA - Полска, PATROL - Полска, YATO - Полска, PFERD - Германија, TOLSEN, како и 15-тина производители на најразличен асортиман од Кина. Наша цел е понуда на квалитетни производи на потрошувачите и професионална услуга, а преку нашата развиена дистрибутивна мрежа, нашите производи се достапни во повеќето градови во Македонија.
  • Contact Person Name:Стефан
  • Address:бул.Александар Македонски б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:0038976467308
  • Telephone #:022535099
  • Fax #:022535099
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:3.290 MKD

  СКАЛА АЛУМ. 5 ЦОРДА 000729

  Retail Price - VAT Included:8.790 MKD

  СКАЛА АЛУМ. ЦОРДА 2*8 010285

  Retail Price - VAT Included:9.690 MKD

  СКАЛА АЛУМ. ТРОДЕЛНА 3x7 ЦОРДА 0133 ...

  Retail Price - VAT Included:2.990 MKD

  СКАЛА АЛУМ. 4 ГАЗИШТА СОЛИДИ 126221 ...

  Retail Price - VAT Included:3.590 MKD

  СКАЛА АЛУМ. СОЛИДИ 5 126238

  Retail Price - VAT Included:4.290 MKD

  СКАЛА АЛУМ. 6 ГАЗИШТА СОЛИДИ 126245 ...
  022535099

  shopping assistance