00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА 4x3 ЦОРДА 085009

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА 4x3 ЦОРДА 085009

Цената е со вклучен ДДВ
13.990 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Тип - домаќинство
  Број на делови / чекори - 4x3
  Тежина, кг - 12
  Максимално оптоварување, кг - 150
  Висина во форма на скала, м - 3,5
  Висина во форма на скалила, м - 1,70
  Висина во форма на скеле, м-0,8
  Работна висина во форма на скалила, м - 2,75
  Работна висина во форма на скала, м - 4,4
  Преклопени димензии (висина * ширина * длабочина), м - 0,95 * 0,34 * 0,27
  Ширина на чекор, мм - 25
  Материјал за производство - алуминиум
  Материјал за приклучок - пластика со две парчиња
 • Availability:In Stock
 • Seller:Baukit
 • Place of Origin:Germany
 • Warranty:2 years
 • company profile

  Baukit

  • Company introduction:Основна дејност на компанијата е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Во моментот БАУКИТ ГРУП ДОО е претставник на Македонскиот пазар на повеќе истакнати брендови од Европски производители, KRAUSE - Германија, TELLURE ROTA - Италија, PFT - Германија, MARBET - Полска, DAMAR - Полска, SIGMA - Италија, COMENSAL - Полска, RAIMONDI - Италија, AWENTA - Полска, PATROL - Полска, YATO - Полска, PFERD - Германија, TOLSEN, како и 15-тина производители на најразличен асортиман од Кина. Наша цел е понуда на квалитетни производи на потрошувачите и професионална услуга, а преку нашата развиена дистрибутивна мрежа, нашите производи се достапни во повеќето градови во Македонија.
  • Contact Person Name:Стефан
  • Address:бул.Александар Македонски б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:0038976467308
  • Telephone #:022535099
  • Fax #:022535099
  • Geo Location:Show  022535099

  shopping assistance