00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Алуминиумска еднострана скала 1х6


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:ALVE Алуминиумска еднострана скала со шест широки газишта. Максималната носивост е 130 кг. Висината на скалата е 124 см, ширината е 48см. Произведена во Чешка, ЕУ.

  Шифра: 1916алв
 • Place of Origin:EU
 • company profile

  Karmen Baucenter Skopje

  • Company introduction:Кармен Бауцентар е основан и постојано егзистира на пазарот од 1998 год. Следејќи го светскиот тренд во градежништвото и општо во работењето, Кармен Бауцентар разви нова приказна во своето постоење.Сеедно дали се работи за приватна куќа, нов стан или пак адаптирање на постоечкиот простор- нашите системи земаат активно учество во сите активности од градежен карактер.Квалитет за сите професионалци како и хоби изведувачи, гаранција за квалитетот, сервис и резервни делови, достава до Вашиот дом. Напорната работа, доследност, воведување на свежи идеи и модерни производи во нашата продажна програма, тимска работа, млади тимови, долгогодишно искуство на водечките позиции, јасна организациона структура, исполнувањето на потребите на клиентите и уште низа фактори се клуч на нашиот досегашен успех кој нé мотивира да ги достигнеме поставените цели и да ги реализираме нашите планови и идеи за во иднина. Вашиот дом и деловен простор заслужуваат модерен и урбан изглед. Високо опремените Бауцентри – Штип, Охрид и Скопје се места каде ке ги исполниме сите Ваши желби. Пронајдете модерно решение кое не сте можеле да го изведете досега. Кармен Бауцентар Ви посакува добредојде во светот на модерното градежништво.
  • Contact Person Name:Дејан
  • Address:Јадранска магистрала 250 (Качанички пат)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023096030
  • Geo Location:Show  023096030

  shopping assistance