00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Cooper&Hunter CONSOL INVERTER CH-S18FVX -25°C Конзолен инвертер kлима уред сплит систем


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Квалитетна топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели
  Опсег на работа: ладење од -15°С to +48°C, греење од -25°С to +24°C
  - Тенок дизајн (215 mm)
  - R410a
  - Енергетска класа А++
  - Active carbon filter
  - автоматско движење на насочувачот за воздух
  - 24 часовен тајмер
  - Ноќен режим Sleep
  - Интелегентен дефрост
  - Автоматски дефрост
  - Јонизатор
  - Самодијагностицирање

  Монтажата не е вклучена во цената.
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:China
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Mepring servisi

  • Company introduction:Продажба на опрема за климатизација и автоматско управување Проектирање и изведба на централни системи за климатизација
  • Contact Person Name:Jasmina
  • Address:Јуриј Гагарин 73-б
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023090701
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  4.5 of 5.0 (1 ratings total)

  Retail Price - VAT Included:44.900 MKD

  Cooper&Hunter CONSOL INVERTER CH-S1 ...

  Retail Price - VAT Included:4.990 MKD

  Cooper&Hunter CONSOL INVERTER CH-S1 ...

  Retail Price - VAT Included:5.190 MKD

  Cooper&Hunter CONSOL INVERTER CH-S1 ...

  Retail Price - VAT Included:5.190 MKD

  Cooper&Hunter CONSOL INVERTER CH-S1 ...

  Retail Price - VAT Included:36.900 MKD

  COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) ...

  Retail Price - VAT Included:33.600 MKD

  COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) ...
  023090701

  shopping assistance