00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

АЛУПЛАСТ ЦРЕВО 16*2

АЛУПЛАСТ ЦРЕВО 16*2

Цената е со вклучен ДДВ
32 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Алупласт цевката може да се примени во голем број на градежни инсталации (вода за пиење, греење и климатизација), со температури на медиуми до 95 ° C и максимален работен притисок до 10 бари. Во комбинација со цевки од други метали во текот на реконструкција или реновирање на дел од обијект,нема да дојде до електрохемиска корозија.Цевките не бара никакви дополнителни заштита од корозија.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Feroterm
 • Place of Origin:Poland
 • Warranty:1 year
 • Minimum Order Quantity:200
 • company profile

  Feroterm

  • Company introduction:Феротерм e компанија која нуди опрема за греење и соларни системи и колектори.
  • Contact Person Name:Vedat
  • Address:с.Боговиње
  • Post Code:1220
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:070 949989
  • Telephone #:044 522988
  • Year registered:1999
  • Total employees:5
  • Geo Location:Show  044522988

  shopping assistance