00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Батерија Vasto BVA 2

Батерија Vasto BVA 2

Цената е со вклучен ДДВ
1.600 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Насадна батерија / чешма Vasto BVA со краток клун и поднесување за топла/ладна вода. Соодветна за бањи.
  Батеријата е од реномираната фирма од Полска FERRO со висок квалитет и гаранција од 2 години.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Feroterm
 • Place of Origin:Poland
 • Warranty:2 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Feroterm

  • Company introduction:Феротерм e компанија која нуди опрема за греење и соларни системи и колектори.
  • Contact Person Name:Vedat
  • Address:с.Боговиње
  • Post Code:1220
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:070 949989
  • Telephone #:044 522988
  • Year registered:1999
  • Total employees:5
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:1.770 MKD

  Батерија Vasto BVA 4

  Retail Price - VAT Included:3.210 MKD

  Батерија со туш Vasto BVA 11

  Retail Price - VAT Included:3.400 MKD

  Батерија Ankona BAN 11

  Retail Price - VAT Included:1.280 MKD

  Батерија Basic BBC 4

  Retail Price - VAT Included:1.480 MKD

  Батерија Ankona BAN 4

  Retail Price - VAT Included:3.000 MKD

  Батерија Alegro BAG 7
  044522988

  shopping assistance