00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Батерија Ankona BAN 11


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Насадна батерија / чешма C Ankona BAN 11 со краток клун и поднесување за топла/ладна вода. Соодветна за бања/туш кабина
  Батерија е од реномираната фирма од Полска FERRO со висок квалитет и гаранција од 2 години.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Feroterm
 • Place of Origin:Poland
 • Warranty:2 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Feroterm

  • Company introduction:Феротерм e компанија која нуди опрема за греење и соларни системи и колектори.
  • Contact Person Name:Vedat
  • Address:с.Боговиње
  • Post Code:1220
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:070949989
  • Telephone #:044522988
  • Year registered:1999
  • Total employees:5
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:1.090 MKD

  Батерија Ankona BAN 4

  Retail Price - VAT Included:1.190 MKD

  Батерија Vasto BVA 2

  Retail Price - VAT Included:1.830 MKD

  Батерија со туш Vasto BVA 11

  Retail Price - VAT Included:850 MKD

  Батерија Basic BBC 4

  Retail Price - VAT Included:850 MKD

  Батерија Vasto BVA 4

  Retail Price - VAT Included:1.690 MKD

  Батерија Alegro BAG 7
  044522988

  shopping assistance