00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Treatments with fillers


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Dermatological office DermaSana-Dermika offers treatments with fillers
 • Availability:Contact
 • company profile

  Derma Sana Dermika

  • Company introduction:Приватна специјалистичка ординација по дерматовенерологa дава услуги од типот: прегледи на кожа, коса, нокти, венеролошки прегледи, терапија на акни,лузни од акни идеуги типови, лекуванје на изгореници,козметски третмани,акупунктура, фототерапија со ласер, Увб лампа за псоријаза, витилиго, екцеми, атопиц дерматитиси,хемиски пилинзи, филери и др.
  • Contact Person Name:Гордана
  • Address:Орце Николов 29/4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:076/407771
  • Telephone #:023223205
  • Geo Location:Show  023223205

  shopping assistance