00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Шлепување и помош на пат


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:АМСМ Услуги – Помош на пат и информации (СПИ) и нејзиниот стручен тим ви се достапни 24 часа/365 дена во годината за пренос на возило во случај на дефект кој не може да се отстрани на самото место, сообраќајна незгода или друг вид имобилизација на вашето возило. За пренос на возило на територијата на Република Македонија повикајте 196 (и за повик од фиксен и за повик од мобилен телефон) или повикајте +389 2 3181 196 ако се наоѓате надвор од Македонија. Ако сте член на АМСМ и поседувате некој од АМСМ членските пакети (Classic, Europe Premium, Light или Business), при повикување на 196 задолжително наведете дека сте член на АМСМ, за да ги добиете попустите и поволностите предвидени за членовите на АМСМ. повеќе ... Во зависност од избраниот членски пакет, услугата „пренос на возило“ вклучува: Бесплатно шлепување во случај на дефект Бесплатно шлепување во случај на сообраќајна незгода Извлекување Хотелско сместување Рентакар Покривање на патни трошоци и др. АМСМ Услуги – СПИ располага со 23 камиони за пренос на возила и со високостручен кадар за технички интервенции.
 • company profile

  AMSM Help on road and information

  • Company introduction:АМСМ Услуги- Помош на пат (СПИ), преку обезбедување на патни информации и помош на пат, како на целата територија на РМ, така и надвор од неа, се грижи за безбедноста на сите моторизирани домашни и странски учесници во сообраќајот. ПАТНИ ИНФОРМАЦИИ (02/15 555)- патни информации вклучувајќи информации за состојбата и евентуалните застои на патиштата низ Републиката, информации за работа на пат, состојба на граничните премини и туристички информации за Македонија и за повеќе од 30 европски држави. ПОМОШ НА ПАТ (196)- стручна техничка помош 24/7 на самото место во случај на дефект на возилото, пренос на возилото во случај на дефект кој не може да се отстрани на лице место, во случај на сообраќајна незгода или друг вид на имобилизација, како и сервисни услуги. ИНФО ЛИНИЈА (02/3181-181)- Сите потребни информации во системот на АМСМ. АМСМ членовите имаат бројни бесплатни услуги и други бенефиции и попусти во АМСМ Услуги- Помош на пат (СПИ) Повеќе информации на www.amsmspi.mk
  • Contact Person Name:Благица
  • Address:ул.“М.Т Гологанов“ бр.51
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:(02) 3181-181; (02) 15-555, 196; (02) 3181104
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Help on road

  Retail Price - VAT Included:2.700 MKD

  АМСМ Europe Premium членство

  Retail Price - VAT Included:490 MKD

  АМСМ Light членство

  Retail Price - VAT Included:990 MKD

  АМСМ Classic членство

  Retail Price - VAT Included:1.390 MKD

  АМСМ Business членство
  0231811810215555196023181104

  shopping assistance