00

Sign in to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Kamin 22 Kw JENNA

10%discount

Kamin 22 Kw JENNA

Цената е со вклучен ДДВ
196.026 ALL 176.424 ALL

 • product description
 • company profile
product description
 • Description:Kamin 22 kw Jenna : me efikasitet termik 93%. Kapacitet i rezervuarit 36 kg. Vellim maksimal qe mund te ngroh 250 m2. Permasat 59.9 x 68.5 x 138. Pesha 190 kg
 • Availability:Contact
 • Seller:diecotec
 • Place of Origin:Macedonia
 • Warranty:1 year
 • Wholesale Price - VAT Excluded:161.022 ALL
 • Minimum Order Quantity:5
 • company profile

  diecotec

  • Company introduction:Kur zgjedhin një sistem familjar ngorohjeje , konsumatorët kërkojnë diçka më të rehatshme për ta përdorur, të sigurt dhe opcion për energji më pak të kushtueshme dhe nëse është e mundur të pregadit diçka në të . Kjo është mënyra , qëllimi ynë është që të krijojë përvojë më të mirë në prodhimin e stufave me biomasë dhe energji të renovueshme në mënyrë që të ofrojë klientit tonë energji më egronomike, më pak të kushtueshme dhe më të pastër. Ne do të ofrojmë praktikat më të mira evropiane dhe botërore për zgjidhje të energjisë . Në këtë mënyrë ne kujdesemi për ambient të pastër dhe të freskët, xhepin e konsumatorit tonë dhe fitimit tonë të merituar. Ju lutemi zgjidhni stufat tona me pelleta dhe do të jeni dëshmitarë të profesionalizmit tonë.
  • Contact Person Name:Diecotec
  • Address:Veljko Vlahovikj, Dibër 1250, Macedonia (FYROM)
  • Post Code:1250
  • Cell Phone #:0038970665160
  • Telephone #:0038946833000
  • Year registered:2009
  • Total employees:30
  • Geo Location:Show
  10%discount
  Price VAT Included:175.024 ALL 157.521 ALL

  Kamin 22 Kw JENNA

  10%discount
  Price VAT Included:175.024 ALL 157.521 ALL

  Kamin 22 Kw JENNA
  046833000

  shopping assistance