00

Sign in to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

diecotec

  • Company introduction:Kur zgjedhin një sistem familjar ngorohjeje , konsumatorët kërkojnë diçka më të rehatshme për ta përdorur, të sigurt dhe opcion për energji më pak të kushtueshme dhe nëse është e mundur të pregadit diçka në të . Kjo është mënyra , qëllimi ynë është që të krijojë përvojë më të mirë në prodhimin e stufave me biomasë dhe energji të renovueshme në mënyrë që të ofrojë klientit tonë energji më egronomike, më pak të kushtueshme dhe më të pastër. Ne do të ofrojmë praktikat më të mira evropiane dhe botërore për zgjidhje të energjisë . Në këtë mënyrë ne kujdesemi për ambient të pastër dhe të freskët, xhepin e konsumatorit tonë dhe fitimit tonë të merituar. Ju lutemi zgjidhni stufat tona me pelleta dhe do të jeni dëshmitarë të profesionalizmit tonë.
  • Contact Person Name:Diecotec
  • Address:Veljko Vlahovikj, Dibër 1250, Macedonia (FYROM)
  • Post Code:1250
  • Cell Phone #:0038970665160
  • Telephone #:0038946833000
  • Year registered:2009
  • Total employees:30
  • Geo Location:Show

Location

Images

Company Logo

Other

Company profile complete50.00%
Number of products3
Member since16 Јан, 2015
Last activity11:51:48 , 18 Dec, 2014


04/225-3524

shopping assistance