00

Sign in to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Ereader me ngjyra ENERGY SISTEM

Ereader me ngjyra ENERGY SISTEM

Цената е со вклучен ДДВ
15.000 ALL

 • product description
 • company profile
product description
 • Description:Lexuesi i librave me ngjyra ku ju mund te shikoni foto,lexoni libra dhe nderkohe degjoni muziken tuaj te preferuar. Ashtu si gama e Ereader ai ka te inkorporuar 1500 librat me te njohur te letesise se boterore.
 • Availability:In Stock
 • Seller:LE FUTUR
 • Place of Origin:Albania
 • company profile

  LE FUTUR

  • Company introduction:LeFutur u themelua ne 8 Dhjetor 2001. Kjo ishte ditëlindja e dyqanit të parë në Moskë, që menjeherë shkaktoi interes dhe popullaritet midis popullsisë origjinale dhe kreative të Moskës. Pas hapjes së dyqanit të katërmbedhjetë në Moskë, që prej Janarit 2003 LeFutur vendosi të promovojë biznesin në qytete të tjera si edhe jashtë Rusisë. Sot LeFutur është zinxhiri lider në Europë i dhuratave të vecanta dhe të mrekullueshme dhe tani operon më shumë se 80 dyqane në Rusi, Turqi, Letoni, Ukrainë, Estoni, Kazakistan, Hungari, Meksikë, etj. LeFutur është një kompani ndërkombetare dhe zotëron 5 zyra në këto shtete: Rusi, Hong Kong, Turqi, Ukrainë, dhe Amerike. Tashmë u hap në Tiranë dhe është i pari dhe i vetmi dyqan me dhurata unike dhe të vecanta në Shqipëri. Specialiteti i produkteve tona është aksesorë dhe dhurata të teknologjisë së lartë, me funksione të jashtëzakonshme. LeFutur fton njerëzit të shijojnë eksperiencën dhe emocionet e fuqishme nga keto produkte.
  • Contact Person Name:Le futur
  • Address:RRUGA "SAMI FRASHERI", P.39/1, TIRANE
  • Post Code:1001
  • Cell Phone #:0694096411
  • Telephone #:0694096411
  • Geo Location:Show
  Price VAT Included:13.000 ALL

  Ereader me ngjyra ENERGY SISTEM

  Price VAT Included:15.000 ALL

  Ereader me ngjyra ENERGY SISTEM

  Price VAT Included:16.000 ALL

  Ereader me ngjyra ENERGY SISTEM

  Price VAT Included:29.000 ALL

  Ereader me ngjyra ENERGY SISTEM

  Price VAT Included:29.000 ALL

  Ereader me ngjyra ENERGY SISTEM

  Price VAT Included:19.000 ALL

  Ereader me ngjyra ENERGY SISTEM
  0694096411

  shopping assistance