00

Sign in to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

LE FUTUR

  • Company introduction:LeFutur u themelua ne 8 Dhjetor 2001. Kjo ishte ditëlindja e dyqanit të parë në Moskë, që menjeherë shkaktoi interes dhe popullaritet midis popullsisë origjinale dhe kreative të Moskës. Pas hapjes së dyqanit të katërmbedhjetë në Moskë, që prej Janarit 2003 LeFutur vendosi të promovojë biznesin në qytete të tjera si edhe jashtë Rusisë. Sot LeFutur është zinxhiri lider në Europë i dhuratave të vecanta dhe të mrekullueshme dhe tani operon më shumë se 80 dyqane në Rusi, Turqi, Letoni, Ukrainë, Estoni, Kazakistan, Hungari, Meksikë, etj. LeFutur është një kompani ndërkombetare dhe zotëron 5 zyra në këto shtete: Rusi, Hong Kong, Turqi, Ukrainë, dhe Amerike. Tashmë u hap në Tiranë dhe është i pari dhe i vetmi dyqan me dhurata unike dhe të vecanta në Shqipëri. Specialiteti i produkteve tona është aksesorë dhe dhurata të teknologjisë së lartë, me funksione të jashtëzakonshme. LeFutur fton njerëzit të shijojnë eksperiencën dhe emocionet e fuqishme nga keto produkte.
  • Contact Person Name:Le futur
  • Address:RRUGA "SAMI FRASHERI", P.39/1, TIRANE
  • Post Code:1001
  • Cell Phone #:0694096411
  • Telephone #:0694096411
  • Geo Location:Show

Location

Images

Company Logo

Other

Company profile complete56.25%
Number of products256
Member since16 Јан, 2015
Last activity10:00:18 , 30 Jun, 2016


04/225-3524

shopping assistance